0212 435 20 20

0533 391 78 77

Ürünler

Mahmutbey Karel Santral Servis

Firmamız, ürün yelpazesindeki telefon santralleri ve kameralar başta olmak üzere, Mahmutbey bölgesinde müşterilerinin toptan ve perakende ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Tüm Uluslararası ve Ulusal Araştırma Kurumunu raporlarına göre PBX konusunda Türkiye’nin açık ara pazar lideridir. Bu gün700 binden fazla işletme Karel santral kullanmaktadır2017 Yılında  da "ENGİN HABERLEŞME KAREL YETKİLİ SERVİS '' ünvanını alan firmamız ''İnsana hizmetin kutsallığına”  inanarak, prensiplerine bağlılıkla her geçen gün kendini geliştirerek faaliyetine devam etmektedir. 

             

 

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Mahmutbey'de Hizmet vermektedir. Mahmutbey Karel Santral Servisi, karelservis mahmutbey, karel mahmutbey, Mahmutbey servis, Mahmutbey santral servisi, Santral servisi mahmutbey, karel servis mahmutbey aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz.  

 

Firmamız Engin Haberleşme Karel Yetkili Servis ünvanı ile Mahmutbey'de Hizmet vermektedir. Mahmutbey Karel Santral Servisi, karelservis mahmutbey , karel mahmutbey, Mahmutbey servis, Mahmutbey santral servisi, Santral servisi mahmutbey, karel servis mahmutbey aramaları ile de firmamıza ve sitemize ulaşabilirsiniz.

 

Eklenme Tarihi : 2019.04.05